lunes, 4 de marzo de 2013

La Fira Mercat del Ram centrarà l'interès en l'agricultura, la ramaderia i els productes de proximitat


L’Ajuntament de Tordera, a través de l'Àrea de Promoció Econòmica, està treballant en l’organització de la Fira Mercat del Ram 2013, que aquest any es celebrarà els dies 22, 23 i 24 de març.
Aquesta edició  pretén convertir-se en un espai per donar a conèixer les noves tendències i possibilitats de desenvolupament econòmic al territori del primer sector. D'aquesta manera, a la Fira d'enguany es donarà especial rellevància als sectors agroalimentari i ramader tot creant un nou espai diferenciat on s’ubicaran tots aquells expositors del primer sector i les empreses que s'hi relacionen o se'n deriven.  Així,  hi haurà espai per a la  ramaderia tradicional i ecològica, l'avícola, l'agricultura, els productors locals, els productors de llavors ecològiques, expositors d'horta urbana, vins, etc. i també hi haurà un lloc destacat per a la restauració i per a totes aquelles empreses de serveis o indústries el producte principal de les quals es caracteritzi per estar relacionat amb el primer sector (turisme, activitats de natura i esports, recuperació i conservació de fauna autòctona, fabricació i/o venda de maquinària , eines...).
Per altra banda, la Fira mantindrà l'exposició d' altres sectors de mercat, com l'automoció, la indústria o l'artesania i comptarà un any més amb la Mostra d'Associacionisme Local, que  servirà per mostrar al visitant l'activitat associativa de Tordera .
Totes les empreses interessades en participar al certamen ja poden consultar la normativa de participació i presentar la seva sol·licitud a l'Ajuntament de Tordera.

Fira del Ram

No hay comentarios:

Publicar un comentario