martes, 26 de febrero de 2013

Convocatòria oberta per sol·licitar les bonificacions a la taxa d'escombraries


La Regidoria d'Atenció Social i Serveis a la Persona informa que el proper 1 de març s'obre el període per sol·licitar la bonificació de la taxa de recollida d'escombraries.
Els descomptes que s'apliquen van del 25% al 90%, en funció de cada cas, i els poden sol·licitar:
  • Les persones que viuen soles amb una pensió inferior a 645,30 € mensuals i que no són propietàries de cap  altre bé immoble.
  • Les parelles de fet/matrimoni (que viuen soles), pensionistes, amb ingressos inferiors a 967,95% mensuals i que no siguin propietaris     de cap altre bé immoble.
  • Famílies nombroses.
  • Famílies monoparentals.
  • Persones grans dependents (grau III).
  • Receptors de la Renta Mínima.
Els interessats en  sol·licitar les bonificacions poden presentar la instància destinada a tal efecte a l'Oficina d'Atenció al Ciutadà, a la planta baixa de l'Ajuntament, de l'1 al 30 de març, de 9 h a 14 h.
Les persones que han estat beneficiàries de la bonificació l'any 2012 rebran una carta informativa respecte la seva renovació que es mantindrà automàticament si no s’hi ha produït cap canvi a les seves dades personals. En cas de variació o modificacions, caldrà comunicar-ho a l'Oficina d'Atenció al Ciutadà per continuar disposant de la bonificació. Aquest és el mateix cas de les famílies nombroses i monoparentals, a qui se'ls recorda la necessitat de renovar el carnet en cas que estigui caducat per poder accedir als descomptes en les bonificacions.

No hay comentarios:

Publicar un comentario